Geng-Geng

Monday, December 16, 2013

Monday, December 9, 2013

Pertama kali ke negara orang..

Memang jakun dan berdebar.Jakun sebab tengok keadaan kat sana, debar sebab nak kena lalu kastam sana. Kelakar kalau tengok aku masa tu. Eh lupa, baru baru ni aku berpeluang ke luar negara, kiranya penantian setahun lebih berakhir. Alhamdulillah selamat sampai dan pulang ke tanah tumpahnya darahku. kekeke

Vietnam ok je sebab ramai orang kita kat sana, makanan halal pun senang nk cari...xda pape nk cita, enjoy pic je..kekeke

Pic atas : ni feeling2....tu sungai mekong, nampak jelas dari udara....

 Pic Atas : keadaan jalan raya..sesak dari pg ke malam...sana banyak sangat moto..

 Pic atas : ni kt cu chi tunnel...terbaik feel2 rasa nk menembak...harga leh tahan lah...1 peluru 400000dong...wajib beli 10...
Pic atas : ni water puppet show...katanya kt sana je ada...

 pic atas : ni naik sampan kt sungai mekong...awek kot yang dayung...dia pesan "tangan letak dalam, jangan pegang tepi"...hmmm
pic atas : ni kt museum...best la sebab leh tahu cerita sejarah negara orang..

Kelab kereta di bawah proton...

Sharing....







# Waja Performance Club

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z