Geng-Geng

Friday, February 18, 2011

Mimpi kencing tilam

Selamat pagi semua, hari ini aku datang awal ke ofis so aku sempatla publishkan entry pagi. Idea ni aku terfikir semalam lagi, tapi xsempat nak buat. Rasanya dulu masa kecik-kecik mesti korang-korang semua pernahkan terkencing atas tilam, then mak mesti mengamuk gila coz dia yang kena cuci. 
sumber:carian google
Korang perasan tak, disebalik kita terkencing atas tilam mesti ada mimpikan. Bukan mimpi basah ye, keke. Macam aku la, aku selalu mimpi aku ke toilet, 2 yang selamba je buang air kecil. Sekali terjaga rupa-rupanya still atas tilam. Basah je rasanya. Time tu hati mulalah berdegup kencang, takut kena marah. Ada sekali tu, aku cuba keringkan sendiri, aku amek segala kain dan tuala, aku lapkan. Bila bangun-bangun je dah kering. Esok pagi tak adalah risau, tapi lame-lame kantoi jugak coz ada bau. keke

Untuk mengelakkan kejadian berulang, macam-macam iktiar aku amek. Ada sekalitu, sebelum tido aku akan ke toilet dulu, tapi hasilnya sama je. Fikir punya fikir, then aku decide malam xmo minum air sangat, tapi jadi jugak. Tetap kena marah. Bila makin membesar, trajedi kencing malam ni semakin berkurangan, tak tahu aku nape.

15 comments:

Anis Nasri said...

plg last sy penah kencing tilam mase darjah 6. maluu sgttt.. da besar pn kencing tilam lg. huhuhu

A.s.t.i.n.a said...

saya dah tua2 ni pun ade gak terkencen.. ehh naper mcm best jer ngaku haihhh

Dim Benihana said...

@Anis Nasri- alamak dh besar pun kencing tilanm lagi ke...

Dim Benihana said...

@Astina - yeke, xpa2 kadang2 bila mengaku kelehaman boleh membawa kepada kejayaan masa depan...haha merepek lak

BRO_MONDAY said...

bro dim : biasa lah tu bro, normal...kalo x, x normal lah...adehh! ai pun pernah alami, bila besar ni xde lah...caranye macam yu kata tu lah, kuram kan minum air masa malam nak tido pastu sebelom tido buar air dulu, cuci kaki, baca doa tido ataupun selawat ke atas Nabi SAW...insyaAllah...macam doram kata letak pepatung kat pusat tu sume ngarut!!! ('',)

miss ASTINA : betul!!! ngaku je, nak malu wat pe? koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "SeLaMaT DaTaNG BeNDa BaRu !!!"

Zura said...

wahahaa....stkt nie byk gak mimpi mcm2 tp xpnh r smpi t'kencing kekeke...tp t'sedar troz g toilet huhuhu...

ROSNAJIHAH said...

hehehe..klakar bile kenang2 smule kan..sy xpenah ade pglaman kencing atas tilam waktu kecik dulu..tapi kencing lam suar ade r, sebab takut sgt ngan abg sy yg garang smpai terkencing dalam suar..hihi

nadnad said...

hey nice post...double like.. thanks visited my blog..
salam perkenalan :)

pwincess Lov3y dOv3y said...

haah la.
betui2.
dulu2 mst mmpi konon nyer kite daa g toilet tapi sbnrnyer kat atas tilam ag.:D

Dim Benihana said...

@Bro_monday - aik peliknya cara letak pepatung tu...

Dim Benihana said...

@zura - nasib tersedar, kalo x mesti ter jugak tu..

Dim Benihana said...

@Rosnajihah - alamak kencing dlm suar lagi leceh, keke

Dim Benihana said...

@nadnad- thank u sebab double like, salam perkenalan juga

Dim Benihana said...

@pwincess Lov3 dov3y- haha kan dh ckp ada jugak yg sama

logorithm said...

Hahaha... betul tuh. Tapi nasib baik every time I mesti sempat tersedar sebab in real kita belom terkencing lagi sedangkan dalam mimpi kita tengah syok kencing. Delay dalam 2-3 saat kan?

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z