Geng-Geng

Tuesday, February 1, 2011

Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "

1. Jadi followers eqbalzack.com
2. Buat 1 entry paling kreatif bertajuk Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "
3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com
4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu
5. Tinggalkan link anda pada entry ini

Wah start-start entry terus letak syaratnya. Bukan apa, sepanjang aku berBW, kalau aku nmpak entri GA or segmen or seangkatan, mesti aku akan scroll terus kebawah mencari syarat-syaratnya, then baru la aku baca oenuh cerita dai. Untuk memudahkan ada blogger lain yang macam aku, aku buat permulaan entri syarat2nya. Korang kalau nak tahu lebih lanjut leh terus ke blog abg eg, klik [ sini ].

Memandangkan tajuk GA dia sedut kasi abes, so aku malam-malam buta ni terus update blog dengan harapan untuk menyedut segala apa yang dia offer. haha Kalau boleh memang nak semua je, tapi xleh la tamak, kang apa pun tak dapat. Aku nak hadiah utama je la. Senang nk vacuum keta, xyah guna yang besar gabak tu.
Tapi korang perasan tak, smartkan header abg eq tu. Hah tengok korang ni, aku puji bukan sebab nak bodek lah, memang dari dulu nak ckp, just tak tau je nak ckp kt mana. Alamak lari tajuk pulak, kembali kepada syarat2nya, no. 1 dah lame buat, no. 2 & 3 tengah buat, no 5 jap lagi aku buat. Okey settle dah.

Korang mesti pelikkan, asal xda no. 4. Sebenarnya aku nak buat kat bawa ni, kang kalo buat kat tengah2, xda sape lak nampak. Kununlah kan. Kalau boleh nak tag semua je, nak listkan semua blog yang aku follow, kang pjg berjelar lak. So kat sini aku tag memeber blog aku yang rajin join ga or segmen, incik Bro_monday. So kepada incik B_m, silalah pandai-pandai ye.

7 comments:

zikeryhassan said...

all the best!

qieranna said...

good luck yer

faizura rahman said...

gud luck :)

Areef said...

salam,

good luck!

if berkelapangan, jom join contest di blog sy... tq!

BRO_MONDAY said...

salam bro dim...sowi lama ai x on9 blog!!! koh koh koh ai dah setel join GA bro eqbalzack yam yu tag tu...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! ""

eqbalzack said...

SALAM..
esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

Dim Benihana said...

@ eqbalzack - abg eq TQ, nat sy singah esok ye..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z