Geng-Geng

Wednesday, February 9, 2011

Contest Kucing Paling Comel


Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com
 Done!
 Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun  kedai rostam tukang jahit.
pic : kucing aku yang tengah tido. Dia memang suka tido dengan gaya-gaya yang exotic. Dia nampak macam kurus je kan, padahal dai sangat gemuk. Ni sebab dia rengangkan badan
Done!

Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
Done!
Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com
 Done! 

Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.
Yg ni aku xmo pilih2, so aku tagkan semua orang yang baca blog aku ni.
Done! 

Korang kalo nak join, meh klik SINI

9 comments:

Dawa said...

aiseh, saya byk kucing yg comel2. tp mlgnya blog ER psl hiasan dalaman. tak bley nk menyimpang dari konteks. huhu. apa2 pon kena layan post ni dari masa ke semasa utk tgk gmbr kucing comel2 :)

Mizuki said...

oitt, kucing ano ek,,,..

Mizuki said...

sempat hang update time kje en.. aduihh,,
concentrate laaa

A.s.t.i.n.a said...

Adelah menjadi satu fobia saya terhadap kucing.. mereka selalu menggeselkan bulu2 di kaki saya ketika saya makan di gerai2..

Alangkah saya tidak mampu nak fokus terhadap makanan.. Bermanja pada yang sayalah.. Saya sangat takut..

BRO_MONDAY said...

terbaik ni bro dim...sib baik lah ai x bela kucim, kalo x, leh gak ai join ini kontez!!!waif ai dulu ada kucim jugak!!! nama nye "GEMOK"...tapi dah xde skam...hmmm~
apa² pun, gud lak tu oL yam join ok...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "~* KoTaK JeRiT² *~"

apisv2 said...

timekasih sbb join contest nie.
pe2 pon gudluck ;)
apisv2©

izaFiza said...

saya tag diri sendiri..hee..

Dim Benihana said...

Dawa:xsalah lah kalau join contest, contest memang lain2

Mizuki: kucing ano?? xpernah pun tgk menjaga dia

Astina : dia menggesel sebab dia manja n lapar, hulur la sikit kt dia.

Bro_monday :ala kontez ni xkisah kucing sape pun, nmpak kucing tepi jalan pun ok...keke

apisv2: sama-sama, pilih la sy untuk jadi pemenang...keke

izafiza : thanks ye sebab sudi tag..haha

my shaizhar blog contest said...

HAI ~ Eloooo...

jom joint contest AKU & KUCING

di blog saya

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/

TQVM

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z