Geng-Geng

Sunday, February 20, 2011

Jom join lucky Draw Ana.Izaaty


Kalau nak join, klik header tu .Jom tengok pa syarat-syaratnya....

korang kena buat entry dengan tajuk "Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty"..dan berserta banner di atas itu ye..
Letak tajuk sudah, then header dah letak kt atas tu.
 
make sure korang adalah follower a n a . i z z t y @ Ana dulu ye sayang..terbuka juga kepada mereka yang nak join lucky draw nie dan sila lah jadi follower Ana ^,^
sudah dimake surekan untuk menjadi follower ana.izzty. Rasanya follower ke 160.

dan dalam entry tersebut, korang kena nyatakan kenapa nak join lucky draw nie dan komen sikit pasal blog Ana yang usang nie ye.
Kenapa nak join lucky draw ni..hmm sebab nak try bertuah ke tidak. Boleh tak jawapan tu. Macam nilah aku sebenarnya join kontes ni bukan sebab nak kejar hadiah or pape, tetapi sengaja memberi sokongan. Kalau dapat hadiah kira bonuslah pada aku. Komen blog? yang ni susah skit. Blog yang simple, itu yang buat aku suka. So senanglah aku nak bw nanti.

dah siap semua, sila tinggalkan link entry korang kat komen entry nie dan tag 3 orang rakan blogger anda.
Tag 3 orang ye...Bro_monday, syaEYRA, sape-sape yang baca blog aku ni

tarikh tutup = akan diberitahu 21 Feb 2011 dan 28 Feb Ana akan cabut undi..
Ok Ana, harap boleh menang...keke

6 comments:

a n a . i z z t y said...

hehehe...thanks sudi join..gudluck ok :)

a n a . i z z t y said...

lagi 1....sy pon follower awk yg ke 160..heheeh :)

Dim Benihana said...

@ana.izzaty - sama2, meh la singgah sini selalu

BRO_MONDAY said...

bro dim : wow! nama ai ada dalam senarai kena tag ...tengkiu bro!!! tapi sayam skali x sempat...insyaAllah lain kali ai try ok...jangan tacing² sama ai...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "MINTA MAAF kepada SEMUA BLOGGER"
2.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

Dim Benihana said...

@Bro_monday - sempat lagi la, wat sekarang je..tarikh tutup rini, bukan sekarang..keke

BRO_MONDAY said...

bro dim : ai join!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "Jom Join Lucky Draw Ana.Izzty"
2.New Entry "MINTA MAAF kepada SEMUA BLOGGER"
3.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z