Geng-Geng

Tuesday, February 8, 2011

Entri Terima Kasih

Salam semua,
Entri ini diwujudkan bertujuan untuk berterima kasih kepada pengomen blog aku yang biasa ni. Sengaja memberi penghargaan, moga-moga kita sama-sama maju. Siapa yang aku ingin beri penghargaan??? Aku akan buat satu link ke blog yang komen entri aku sebelum ini, boleh?? aku akan cuba buat sementara diri tak berapa busy ni, tapi kalau-kalau dh sibuk pun, aku akan cuba teruskan. So entri sebelum ini bertajuk Soal Kenang Budi. Entri ini telah di komen oleh cik Astina, thanks ye sebab sudi komen. Yang sudi baca pun, terima kasih banyak2...
Ini header blog aku

Ini Blog cik Astina - http://astinadly.blogspot.com/.
Jom terjah blog beliau, klik SINI.  Header beliau di bawah ni.

Header blog Astina

 Ps : entri sebegini akan diwujudkan dari masa ke semasa khas untuk yang tinggalkan komen pada entri sebelum ini.

5 comments:

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu sggh sini support n3 kwn2!smga terus maju sbg blogger!

BRO_MONDAY said...

bro dim : salam tahniah bro!!! ai laik dis penghargaan...('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "# Y.E.S dapat PC baru !!! #"

SyahNas80 @ Nana said...

dim- sama2.. (sebagai pembaca ) hehe tu ar akak suka baca blog adik ni.. tapi kadang2 tk sempat nak komen .. anyway teruskan berblog k.. peace :D

Imran nyambek said...

header yang cun.

A.s.t.i.n.a said...

Wahhh!! saya rasa terharu ouhh..

Marilah menangis berjemaah...

saya harus touch up dulu.. kejap lagi saya akan popular..

Tq Tq Tuan Tanah... Nanti saya mengabas lagi...

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z