Geng-Geng

Thursday, February 10, 2011

Entri Terima Kasih

Bil 3/2011.......lagi sekali kita bertemu dalam entri khas blog aku ni. Sebab entri seumpana ini pun dh masuk bilangan ke3, so xpayah lah nak xplen lebih2 lagi, rasanya semua pun dah tau kan. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi singgah. List bawah ni antara blog yang tinggalkan jejak pada entri sebelum ini. Bukan mengejar apa-apa, jangan salah anggap tetapi sekadar memberi penghargaan.

1. http://ekspresiruang.blogspot.com/#axzz1DVhKs7IR - Dawa
2. http://innocentbabyapple.blogspot.com/ - Yana clyne
3. http://astinadly.blogspot.com/ - Astina
4. http://www.bromondayslife.blogspot.com/ - Bro_monday
5. http://izahafizah.blogspot.com/ - izaFiza
6. http://apisv3.blogspot.com/ - apisv2
7. http://nanacute80.blogspot.com/ - kak Syanas
8. http://firestartingautomobil.blogspot.com/
9. http://ceritapadlie.blogspot.com/ - padlie
10.http://bobiestory.blogspot.com/ - bobiedanbad

Apa lagi jom serbu...

ps : asal header tak der????

21 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

halamakk~ nak gak la buat macam ni ^^

SyahNas80 @ Nana said...

wah.. thanks ek dik.. tu ar leh akak jadi member2 untuk blogger kat atas ni hehe... :)

BRO_MONDAY said...

ai ada di tangga ke-4 carta!!! terima kasih broo dim...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "^ SeLaMaT TiNGGaL MuSTiKa ^"

A.s.t.i.n.a said...

Yayyy saya mengatasi Bro Senim....

herherher..

Neway beginilah cara saya En Dim.. saya akan jenguk tiap hapdet entry... sebab tu lah ade jer menapak sini.. keep hapdeting yerr..

BRO_MONDAY said...

miss ASTINA : owh...yu mengatasi ai ye? pedehal? koh koh koh yam pentim kite sume hepi ber blogging kan?

syahnas80@nana : tengkiu jadi folower blog ai...nanti ai terjah yu punye blog pulak ok...kip in tac!!! ('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "^ SeLaMaT TiNGGaL MuSTiKa ^"

Redbloodsnow said...

wahhh...baguih ah gnie :)

Dim Benihana said...

@yuyu Zulaikha -buatlah, xkish pun, kita berkongsi semua, sama2 dpt untung..

Dim Benihana said...

@SyaNas80@Nana - sebenarnya tu lah tujuan asal sy buat macam ni, merapatkan hubungan silaturahim

Dim Benihana said...

@Bro_monday- sengaja memberi penghargaan, ikhlas dari dim, bila boleh belanja..??

Dim Benihana said...

@Astina - tq sebab sudi singgah n support my blog....kita sama2 majukan dunia blog

Dim Benihana said...

@RedBloodSnow - tq zie, sengaja buat utk memeriahkan dunia blog

BRO_MONDAY said...

bro dim : koh koh koh blanje buleh je...bila² masa...nanti if ada gathering blogger² lah kite jumpe!!!

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa"
2. New Entry "* Karnival WOW Putrajaya *"
3.New Entry "* Fes Taim ai menam GA!!! *"

Dim Benihana said...

@Bro_monday - kena tggu gathering ke??? kekeke

BRO_MONDAY said...

adehhh! wat eva....koh koh koh turun lah WOW sok pagi kat putrajaya...sambil tengok game futsal, kite lepak sap kok tepi padang...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa"
2. New Entry "* Karnival WOW Putrajaya *"
3.New Entry "* Fes Taim ai menam GA!!! *"

Dim Benihana said...

@Bro_Monday - ok nant kalu i pergi, i cari u... u putrajaya kt mana kerja?? isnin i g blok C tu..

BRO_MONDAY said...

ok gak tu...ai HQ je kat C1 & C2 tu...tapi ai keje di cawangan bangunan sapura@mines!!! adehhh~ isnin yu gi sana buat apa bro?

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa"
2. New Entry "* Karnival WOW Putrajaya *"
3.New Entry "* Fes Taim ai menam GA!!! *"

Dim Benihana said...

sapura@mines tempt amek exam jpa ke??
g sana ada member interview..

BRO_MONDAY said...

dets korex!!!! tempat exam tu ha...ai PT kat dalam opis ni ha...owh!!! yu biasa datam sini? lain kali mai ah lepak skali...pedehal? member tu intebiu SPA kan? kat C7...

Dim Benihana said...

bulan 3 ni i amek exam jpa kt sana...keke kantoi xamek lg

BRO_MONDAY said...

yu jawatan apa bro? bulan 3 nanti ye? kalo kena dewan sapura@mines ni cantek ah...leh lepak sama minam²...minam kat cafe sini baik punye...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "1st-GiVeaWaY ConTesT From PembaWa WacaNa"
2. New Entry "* Karnival WOW Putrajaya *"
3.New Entry "* Fes Taim ai menam GA!!! *"

Dim Benihana said...

@Bro_Monday - ok xpa bro, nant kita kotek2 la...best2 dpt lepak sesame blogger

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z