Geng-Geng

Monday, February 28, 2011

Pelik dengan diorang ini

Salam,

Entri kali ini xnak cakp banyak-banyak. Just rasa pelik dan ingin tahu je. Rasanya korang pun perasan sejak akhir-akhir ni aku macam malas yang amat untuk berBW dan buat entri baru. Mungkin masa menghadkan aku, Tak tau la kan. Sejak akhir-akhir aku terpaksa mengfokuskan diri aku kepada exam yang akan menentukan hala tuju masa depan aku, mintak maaf kalau ada blog yang aku tak sempat nk singgah.

Sebenarnya aku  rasa sangat pelik n kagum macam nalah  blogger yang ramai follower berblogwalking?? Mesti diorang ada beribu-ribu blog yang diorang nak baca?? Macam aku sekarang ini, tiap pagi or setiap kali aku online, aku mesti blogwalking dulu. Kekadang samapai nak wat entri pun jadik tak sempat. Kalau aku ke luar n xsempat nak online, mesti ribu2 aku nak kena kejar. Boleh bagi tips sikit??

Setelah difikir-fikir, kunci kepada semua ni, hanyalah satu perkataan. RAJIN. Betul tak?? 

ps: akan kupaksa untuk menjadi rajin, setan hentikan untuk menghasut aku

8 comments:

A.s.t.i.n.a said...

saya pun... kenapa lately saya tidak ade masa utk update.. saya ade masa komen saje..

bunga said...

lepas keje berblog hingga 3 pg mesti sempat..ahhaha..

Dda Ly said...

try cari bw widget..:) singgah2 n say hai..keep in touch selalu ngan dorg..just giving my 2 cents...hehe saye pon amsih baru..:)

meh jemput ke rumah...
~my latest entry~

Dim Benihana said...

@astina - alamak xda masa nk update tp ada masa nk komen, best2...tp masa kena uruskan dgn baik br semua benda pun sempat buat

Dim Benihana said...

@bunga - kena smpai 3pg? kalo cuti xpa la jugak,

Dim Benihana said...

@Dda Ly - thanks for d tips, sama2 kita berusaha

CtiE zAr said...

huhu sama la saya pun..masa amat terbatas utk bw..tapi kalu dpt bw sampai x sempat wat n3 hurmmmm...

||Sis aLeaSaRa|| said...

slm hye owh sy sggh sini gara2 google image nama saya,terus jumped sini

sy sdri terkial2 nk bw kwn yg follow sy.sy sllu bw dr reading list kt dashboard,sggh blog yg tgglkan komen,yg tgglkan jejak kt kotak jerit ^^

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z