Geng-Geng

Wednesday, February 9, 2011

Entri Terima Kasih

Entri terima kasih bil 2/2011. Wah dah macam bilangan meeting pulak. Tak apa lah, ni je yang dapat aku buat untuk sahabat-sahabat yang menyokong blog aku ini.  Jom aku terjah ke blog yang komen aku sebelum ni. Aku bukan nak buat review or komen blog diorang, just buat satu penghargaan kepada mereka yang sudi komen entri aku walaupun aku sedar entri aku memang tak best.

 http://astinadly.blogspot.com/- Astana

http://bromondayslife.blogspot.com/ - Bro_monday

 http://lindazain.blogspot.com/ - Linda Zain

http://born2touchurheart.blogspot.com/ - Aleasara


http://akularilajulajutadi.blogspot.com/ - Imran Nyambek

http://nanacute80.blogspot.com/ - Kak Syanas

ps: Thanks ye pada semua yang menyokong. x lupa juga pada yang sudi singgah

8 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Sama2 yer En Dim... Majulah Blog Untuk Negara~~

Nanges terharu jap sini...

cik3zza said...

wahhh... semenjak 2 menjak ni.. dh mcm blogger otai la.. syabas!!!

nnt nk menuntut ilmu tau..tauu..

SyahNas80 @ Nana said...

wah... serius terharu ada plak nama blog akak kat entri ni..

aku pun nak ucap thanks kat dim coz sudi jugak jenguk blog akak yang tak seberapa tu..

at least blog DIM ada jugak info.. blog akak tu hampeh je hehe..anyway thanks sangat2..

astina- i pun nak nanges terharu jugak ar hehe..

Dim Benihana said...

Astina : ye majulah sama2

cikezza: xdala otai pun, sengaja kongsi2, bimbingan dr blog otai jugak.

kak syanas: info? ish mana ada la kak, blog sy biasa2 je

SyahNas80 @ Nana said...

hihi kesilapan teknikal... 'aku' tu 'akak' salah taip tu hehe

su said...

err...nak gak tumpang pemes kat blog dim ni! hiihihi...

bunga said...

tumpang cikip..hehehe..

BRO_MONDAY said...

bro dim : tengkiu²!!! wah~ femes ai jap...tahniah jugak di atas ke femes san rakan² blogger lain!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "~* KoTaK JeRiT² *~"

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z