Geng-Geng

Thursday, February 24, 2011

Jatuh cinta sebab simple

Jatuh cinta sebab simple.....

Blog yang simple
aku sangat suka singgah sebab dia simple tetapi dalamnya padat. Tak berapa gemar untuk singgah di blog yang merewang-rewang, namun jika entri dia sangat mengguris, aku snggup je tunggu.

Awek yang simple
suka sebab xdalah rimas tengok. Kalo bab-bab make up, suka yang natural n kalo dia suka make up, boleh terima tapi biar simple or nampak simple.

Makanan
tak kisah kalo simple asalkan kenyang. tapi tak suka kalo makanan simple tapi mahal. Adehh

Kerja
yang ni aku suka wat simple tapi biar betul. Kekadang ada jugak bos yang xsuka kerja yang simple2,  katanya buat kerja sambil lewa. bagi aku kerja biar simple asalkan tercapai hasil dan tujuannya.

Gambar
mesti sesimple yang boleh tetapi penuh dengan kreativiti. Sebab tu aku suka efek white room(betul ke)

Gaya
yang ni memang stail aku, haha perasan. Tak kiralah bergaya dengan benda mahal or murah, janji simple. Aku xkisah pakai baju pasar malam pun, asalkan simple tetapi bergaya.

Banyak jugak yang aku suka sebab simple. kalau nak tulih kt sini semua, sampai malam karang pun xabis2.

8 comments:

b a m b a m ' s said...

complicated wat pening kepala jek lar..huhuhu..

cik3zza said...

biar simple, sempoi janji smart.. kan?? kan?? 3's .. selekeh terkecuali ekkk..

A.s.t.i.n.a said...

same arrr.. pasar malam..... baekk punya...

BRO_MONDAY said...

bro dim : simple maksudnya bersederhana, betul x?

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "TABUNG HIKMAT !!!"
2.New Entry "KELAJUAN sebenar !!!"
3.New Entry "Mak Dara 1st Giveaway (GA)"

Warna Warni Kehidupan said...

simple itu yang paling terbaek...

ziela said...

kesimpulannye..dim = simple..

ngee~~~

Redbloodsnow said...

PSSTT..BLOG AKU KATEGORI BLOG SIMPLE TAK EK? HAHA...LALALALA :P

Mizuki said...

huhu.. like mother like SON!!

let simple jnj berkualiti kn long.. haha

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z