Geng-Geng

Wednesday, February 16, 2011

Terima Kasih Bro Eqbalzack

Entri ni sebenarnya aku nak ucapkan terima kasih pada Abg Eqbalzack. Korang tak kenal ke? mustahilla. Ada la hari tu dia anjurkan GA yang bertajuk Sedut Abes, semalam dia umumkan keputusannya. Walaupun aku tak menang hadiah utama, tapi syukur sebab Abg Eq sudi tambah hadiah saguhati dan sekaligus aku pun dapat. First time dapat sebenarnya. Pagi ni aku baru dapat online, terus aku send segala maklumat pada dia. Tapikan Abg Eq, kalau sudi tambah hadiah utama pun ok, keke

Ni pic kat atas ni aku amek dari blog Abg Eq, nak tengok meh klik sini.

2 comments:

BRO_MONDAY said...

bro dim : salam ('',) ai pun turut bertuah jugak menam sama...x sangka!!! wow!!! tahniah buat semua...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "CPK@1 FC di Futsal Karnival WOW Putrajaya 2011"

Dim Benihana said...

@Bro_monday : tq2...bestkan semua dpt hadiah, tahniah2

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z