Geng-Geng

Tuesday, February 1, 2011

Ben Ashaari : Suai kenal Blogger Baru : Edisi Februari

Kali kedua aku join segmen abg Ben ni. Rasanya sempat lagikan nak join. Lagipun syarat-syaratnya pun macam tak susah. Kalau nak tengok dengan lebih jelas mengenai segmen ni, jom tengok sini.

Tuu dia header Abg Ben kita.

Pendapat mengenai mengenai laman Web : www.1tube.my
Simple n nice. Suka sangat sebab Malaysia pun dah ada web yang macam ni. Mungkin masih baru or kurang expose. Aku pun baru tahu masa datang gathering Sahabat blogger hari tu. Malam ni baru boleh betul-betul godek web tu. Bak kata orang macam-macam ada.

Pendapat mengenai Dunia Blog Di Malaysia semakin menarik......
Pada pendapat aku, Dunia blog Di Malaysia semakin menarik kerana ianya dipelbagaikan. Bukan sahaja untuk informasi semata-mata tetapi hiburan dan lain-lain .Semakin hari aku tengok, dunia blog kita semakin meriah. Tambah pula sekarang ini semua golongan pun dah pandai berblog. Bagus sebenarnya sebab akan ada banyak idea yang bernas2. Kalau ikutkan masa aku masih belajar dulu, blog ni pun tak tahu apa kebendanya, tapi sekarang ni lain, semua pun tahu. 

Selain itu, kehadiran blogger-bloger otai yang peramah dan tidak lokek ilmu antara yang menjadikan dunia blog kita menarik. Bukan je boleh bertanyakan soalan, nak meluahkan isi hati pun tak pa, janji tahu batas-batasnya. Walaupun hanya kenal di alam maya, tapi keakrapan tu  dah macam lame kenal. Dulu aku pun malu-malu, tapi bila join gathering, mak aihh terkejut gak aku, semua mesra je.

Sekarang pun dah beribu-ribu blog yang ada, so bila BW memang sampai bila-bila pun tak akan habis. So boleh duduk depan pC 24jam. Kan seronok tu dunia blog kita. Kalau dulu mesti cepat boring sebab asyik-asyik jumpa blog orang luar, yang kita punya, punyalah susah nak carik.

2 comments:

Nadhirah-chan said...

penah gi gathering ke ? mesti best kan ? huhu . salam perkenalan ye :)

Dim Benihana said...

nadhirah : pernah je, jom la join next time

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z