Geng-Geng

Wednesday, February 16, 2011

Dim Benihana @ 1st GA Besday My Dear

Alamak kena tag pulak ngan Bro_Monday...ish ish. So untuk tidak menghampakan beliau, aku join jugak GA ni. GA ni anjuran dari blog Titian Kehidupan. Sebelum aku follow n join GA ni, aku dah terjah dulu blog dia. So far ok simple. Aku suka blog simple. Dengan sepantas kilat aku buat satu entry, bukan hadiah yang aku kejar, tapi sekadar memberi sokongan. Sape lagi nak sokong kalau bukan kita sebagai pembaca. Eh tak perasan pulak dah ceritakan kenapa aku join GA ni.

Aku join GA ni bukan mengejar hadiah, tapi memberi sokongan. Selain itu, boleh kenal-kenal. Tapi kalau hadiah dia kereta BMW, Banglo 3 tingkt ke, wajiblah aku join untuk hadiah tu. keke Aku kalau boleh memang nak join je semua GA yang orang anjurkan, tapi biasalah, kitakan manusia biasa...keke

Kalau nak tag ni yang aku tak berapa nak boleh pilih coz tengah selsema, apa kata aku tag je semua yang membaca entri ni, boleh??? Kang kata aku pilih kasih lak tag orang, so aku tag je semua yang membaca ni...haha lawak je.

ps: sori wat entry dalam keadaan selsema teruk

2 comments:

BRO_MONDAY said...

bro dim : ('',) ai laik dis..sama² kita bagi sokongan kat GA ni...

Dim Benihana said...

@Bro_monday - 2la, jom sama2 memeriahkan dunia blog

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z