Geng-Geng

Wednesday, February 16, 2011

SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS

Segmen Abg Ben Ashaari. Kalao nak join klik je gambar header tu

Ini kata-kata dari tuan empunya segmen kalau nak join, mudah dan padat.

Untuk sertai , sila buat satu entri khas :
  1. Letak header BEN ASHAARI blog
  2. TAJUK :  SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Tinggalkan url entri blog korang tau
Sebenarnya sejujurnya agak segan nak join sebab follower sikit je. Bila difikir balik, apa salahnya join, lgpun Abg ben buat segmen untuk sape lagi kan kan...keke

14 comments:

DaddyDian said...

baca entry n follow~

Nour Akmal said...

hye..
singgah cni jap..
baca2 ape yg ptt...=)
salam kenal...

www.jarijemariemas.blogspot.com

Wan Ahmad Izudean said...

"salam singgah dari the edean's tales...follow ur BLOG....make me urs too...

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
eh bergurau;p
slm perkenalan,
dtg dr blog abg ben;D
blog apisv2

anizsDANbintang... said...

keep blogging =)

Maria James said...

follower ke 149.

salam kenal. dari blog BA

http://officiallyours.blogspot.com/2011/02/saya-punyai-100-500-followers.html

udin said...

mai singgah dr blog ben ashaari ;)

Dim Benihana said...

@DaddyDian - tq sebab sudi baca..nant saya gegar blog awk pulak..keke

Dim Benihana said...

@Nour Akmal - singgah lame2 pun x[a..
salam kenal juga..

Dim Benihana said...

@Wan Ahmad Izudean - thank sebab singgah...

Dim Benihana said...

@apisv2 - salam perkenalan juga...

Dim Benihana said...

@anizxDANbintang - thanks ye,

Dim Benihana said...

@Maria James - follower terbaru, salam kenal...selalu2kan singgah n komen ye

Dim Benihana said...

@ udin - singgah lame2 sikit ye..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z