Geng-Geng

Monday, February 14, 2011

Salam Maulidur Rasul

Alhamdullilah berjaya juga aku meng update blog ni, rasanya sudah lama aku tak update blog ni. Banyak faktor sebenarnya. Tapi macam biasalah internet yang menjadi masalah pada aku.Biarlah janji aku dapat masuk kejap blog aku ni.

Esok sambutan Maulidur Rasul, rasanya semua pun dh taukan. Jom sama-sama kita ke masjid memeriahkan lagi sambutan. Kepada semua aku ucapkan selamat menyambut Maulidur Rasul.

Maaflah aku sangat tidak beridea disebabkan lame tak online. Hari ini pun aku sengaja memaksa diri untuk update memandangkan esok merupakan hari penting. Selain menyambut kelahiran Nabi Muhammad S.A.W yang membawa seribu rahmat, kita juga boleh mengambil iktibar dari pengorbanan Rasullulah S.A.W suatu ketika dulu. Alhamdullilah sekali lagi.

ps: maaf jika ada kesalahan.

8 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Solawat ke aatas Nabi ^_^

Dim Benihana said...

@astina - thanks astina..

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Sesungguhnya Allah dan para Malaikat sentiasa bersalawat keatas Nabi" Ya Allah! Limpahkanlah selawat serta salam kepada Nabi, ahli keluarga baginda dan para sahabat.

Allah berfirman,' Kami tidak menurunkan kamu melainkan sebagai rahmat kepada seluruh manusia.' (Al-Anbiya':107)

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Dim Benihana said...

@Afzainizam - thanks sebab sudi singgah, marilah kita berselawat beramai-ramai

Redbloodsnow said...

salam maulidur rasul :)

Dim Benihana said...

@Redbloodsnow - thanks zie, seronok sgt sebb blogger hebat mcm zie boleh singgah sini...keke

syahnas80 said...

salam maulidur rasul dik.. :) sama2 ar kite salawat ke atas nabi junjungan Nabi Muhammad...

Dim Benihana said...

@syahnas80 - sama la akak, byk2kan berselawat ke atas nabi junjungan s.a.w

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z