Geng-Geng

Monday, January 31, 2011

Kes Jeles lagi, pening lah..

Kes jeles lagi, asyik-asyik kes ni je. Kita sebagai manusia memang tak lari dari sifat cemburu. Wah intro yang bersemnagat. Eh tapi bukan aku nak kata pada sesiapa yang tak dapat join gathering SB semalam. Yang tu memang diorang patut jeles sebab happening sangat time tu. Kredit lagi skali pada penganjur. Aku yang tak dapat dok lame kat situ pun rasa rugi, inikan pulak yang tak dapat datang langsung.

Semalam adalah aku bersembang dengan Miss Z, wah dah macam miss nina pulak. Tetiba dia ada gitau yang seorang kawan dia rasa kecewa dan malas nak tegur dia sebab dia takut aku cemburu. Hello tolong ye!!. hah amek ko. Ceritanya macam ni, adalah satu hari tu, aku n miss z jejalan kat shopping kompleks, terserempak dengan seorang teman lama. Lama jugak tak jumpa dia, tapi di alam maya memang saling membalas komen dan masej. Aku macam biasa je la, tegur je macam biasa. Kalau di alam maya, bila tengok banyak je orang komen, aku pun menyibuk je la skali, setiap kali pun aku macam tu. Hari tu berakhir macam tu je. Sehinggalah masa Gathering SB semalam, eh apa kena mengena ni, hmm tak apa la, aku terdengar beliau kata aku ni jelez sebab dia slalu beron9 di alam maya dengan miss z. Korang rasa panas tak bila dengar orang tuduh macam tu?? pandai-pandai je buat andaian tak betul??  satu lagi kejadian pelik yang berlaku. ataupun mungkin dia yang tak bagi aku join dia mengomen dan bermsg di alam maya? konfius jugak ni

Kepada sesiapa yang pikir aku macam tu, mintak-mintak la tarik balik. Aku sebenarnya bukan macam tu, tak kisah pun sebenarnya, tapi jangan lebih-lebih sudah lah. Kalau takat komen or msg di alam maya, apa la sangat, tak ada luak pape pun.....

ps: mintak maaf kalau ada terkasar bahasa, bukan untuk menuduh atau merendah-rendahkan sesiapa, tapi untuk menegakkan benang yang basah. Ok

7 comments:

CNEN AFI (dream chaser) said...

saye pon jeles. tak dpt join. sogan kot. blogger murahan. :)

Dim Benihana said...

alamak mana ada murah or mahal...
kita semua pun sama,...

AMMAR YASIR said...

hahaha..ada jugak orang yang jeles macam tu....kelakarnya...

Anonymous said...

mcm yo yo o jak ko ni nil ~ kununla tu ~ hehehe

MammaMia

[FaDzLi aNaK dEsA zOnE @ FADZ] said...

saya jelez x dpt gi gath... adoi.. ade heliza plk tu....

Budak Botak said...

he3, kes cemburu pulak...

decrewz said...

Jelesnya sebab xdpt pergi...hu3. Ermm.. Jeles? Rasanya normal la tu sebagai seorang manusia, tapi kalau terlebih jeles, dah x normal..wahahaha

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z