Geng-Geng

Monday, January 24, 2011

Ruginya masa hari ini

Terasa rugi pulak hari ni, satu hari buat benda yang sama lak. Langsung tak sempat nak buat segmen2 anjuran geng2. Sori la bukan xnak join, tapi masa tak mengizinkan diri ku begitu berharga untuk mengupdate blog. Wah ayat iklaan tv.Aku sempat berblogwalking je, baca sekali je,  selalunya aku baca 2 3 kali, then tengok gambar banyak2. Tertipu lak.

Eh kat atas ni aku tak ada cerita pape lagi ngape aku rasa rugi n buang masa. Sengal betul la kan. Sebenarnya pagi-pagi lagi aku dah ada problem dengan blog, iaitu header aku.  Seharian aku dok try n errorr, last-last petang br la ada solution sikit. Baru ingat pagi ni nak bergaya ngan header baru. Lagipun tangan aku pun gatal jugak, slalu sangat kobek-kobek(try n error). Amek ko skali ada problem baru tahu. Alhamdullillah semua dh settle, tp aku still xpuas ati sebab guna cara altenatif. Nasib ada juga blogger yang sama masalah ngan aku, so ada la sikit-sikit klue n info. Kepada blogger yang buat entry mengenai masalah ni, thanks sangat2.

Besarkan masalah aku tu?? tak apa, setiap kejadian pasti ada hikmahnya. Betulkan? bila aku ada masalah cam ni, baru aku dapat belajar benda baru. So boleh tolong kawan-kawan yang ada problem sama, paling-paling pun sikit. Tak adalah pakai header yang kelabu je. Orang nak terjah pun boring.

Kata hati   : tadi aku sempat terjah ke SB group, sekarang ni ramai blogger yang       berbakat, yela mana taknya, baru berblog tak sampai setahun, tp meriah betul blog dia. Jelez betul aku, tp bukan dengki, just kagum sgt2 dengan diorg tu.

Kata Hati 2 :  Geng yang tinggalkan komen mengenai entri aku or nasihatkan aku or just nak bantu, thanks again.


Promosi : Korang semua ada facebook? Kalau ada meh la join kat page aku ni. Jom singgah SINI.Sangat menghargainya kalau anda semua support page aku

1 comment:

black butterfly said...

sy ia pun bru gak~~bnyk gak mslh blogger nie..^_^

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z