Geng-Geng

Monday, January 10, 2011

Review AJL 25

Wah lame betul tak online, kesibukan yang melampau sejak 2 3 ari ni. Sampai blog pun xberupdate, ada la buat entri tapi disebabkan aku nmerasakan entri tu tak melepasi standard, so xdi publishkan. Eh merepek pulak pagi-pagi ni, semalam malam berlangsungnya Anugerah Juara Lagu yang ke 25. Secara keseluruhannya ok la. Pada mulanya aku memang excited gila nak tengok Ajl ni sebab aku tengok debaran ajl. Macam-macam yang diorang semua perkatakan. Tapi bila tiba malam tu, apa yang aku dapat katakan semua persembahannya yang ok dan stagenya sangat moden dan cantik. Just pada pendapat aku acara bermula dengan agak perlahan. Wah pandai pulak komenkan. Penutupnya, yang aku suka hanya pada persembahan Dato' Siti, keke. Papepun tahniah kepada penganjur. 
 

Ini keputusan penuh, just in case ada diantara pembaca yang tak tengok semalam.
Persembahan terbaik - Faizal Tahir dengan lagu hanyut
Vokal Terbaik - Hafiz Af
Tempat Ke-3 - Hafiz Af dengan lagu Noktah Cinta
Tempat Ke-2 - Black dan MUH dengan lagu Dramaking
Juara - Ana Rafali dengan lagu Tolong ingatkan aku

Sumber : google

2 comments:

syaEYRA said...

oish! hafiz yang gebu macam pau! comeyyyyy ;p

BRO_MONDAY said...

salam bro dim! ('',)
lagi yam ai vote adalah lagu pelita API & mencari konklusi Hujan..adeh! x menam...xpe, yam pentim sume wat terbaik malam tadi...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "**MR mama @ hoMe**"

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z