Geng-Geng

Monday, January 10, 2011

Saya blogger Kuala Lumpur

Alamak bunyi macam berlagak je kan? Ish jangan pikir bukan-bukan, ni sebenarnya satu lagi entri yang di buat oleh BPM. Sangat meriah so aku decide nak join. Ini first time aku nk join segmen yang dianjurkan oleh BPM. Harap boleh memeriahkan lagi suassana.

Syarat-syaratnya pun xsusah mana, semua pun boleh join. Tak kan la aku yang tak tahu apa pun boleh join, kan kan. Apa lagi jom la join klik sini je. Ok masa menjawab soklannya.

1.  Nama               -   lebih dikenali dikalangan kawan-kawan semua sebagai DIM
2. Status              -   masih belum berkahwin..
3. Cara hubungi     -  yang ni paling senang, tgglkan komen kat entri2 terkini. Insyaallah komen
                               anda akan dibalas. Facebook dan YM pun boleh xda hal.
4. Daerah              -  Jalan Ipoh /Sentul / Bt. Caves
5. Tempat tinggal   - Taman Bt Muda.....
6. Tempat menarik - Bt. Caves, korang semua boleh datang melawat, tengok keindahan hiasan dan
                              sebagainya or korang boleh pergi ke Ulu Yam, boleh mandi manda. 
                         Ulu Yam banyak level, so kena rajin singgah.

                             

 Ok itu saje soklan yang perlu dijawab, dan aku pun dengan jayanya telah berjaya membuat satu entri mengenainya. Di harap kawan-kawn semua dapat menerimanya dan jika ada sebarang komen sila la jangan malu-malu. Tak kisah komen tu manis or pahit, semua-semua pun aku telan.

9 comments:

Lulu caldina said...

wah en. ben dah jd follower kamu..
tahniah...
semoga terus berjaya eh...

Dim Benihana said...

lulu : thanks sebab sudi komen
sy pun sgt berbangga sebab abg ben sudi follow blog ni..
mohon tunjuk ajar...

nurul lalala said...

tmn batu muda? dekat gak ngan uma sy..heee

salam kenal~

ahsfantasy24 said...

wah3.. blogger Kl,
ley jmpe jenjalan sesame nei..hehe

Dim Benihana said...

nurul- rasanya memang dekat sebab nurul blajar dkt unikop kan??

ahsfantasy : haha xpa nant kalau ada perjumpaan blogger, boleh la jalan2..

hacker said...

"hacker dtg mlwat blogger kuala lumpur ...kite sme tmpat tgall..."

Dim Benihana said...

hacker: la yeke, boleh la lepak minum2..

mamawana said...

Salam blogging...jom visit

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2011/01/saya-blogger-kuala-lumpur.html

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z