Geng-Geng

Monday, January 3, 2011

Jom Sertai Bloglist Blog Bdk Botak

Nampak tak tajuk yang aku buat untuk entri ni, mengancamkan. Macam tu jugak la dengan bloglist yang aku nk join ni. Disebabkan aku budak baru dalam blog-blog ni, masih dalam proses mengenali dunia blog, aku pun decide tuk join, harap-harap dapat banyak belajar...

Seperti yang diminta dalam syarat-syarat nk join bloglist budak botak, kt bawh ni aku bg semua-semua jawapannya...

no 1 & 2 rasanya aku dh buat awal-awal lagi dan aku ni lelaki, belum terpikir lagi nk jadik sebaliknya, keke. Bab-bab tag ni yang paling aku risau, bukan apa kang penat je tag, tapi empunya blog xrespon pape, almaklumla aku kan budak baru...(tp xpa peduli apa aku, janji aku dh tag) kepada cik3zza, syaEYRA dan sape-sape yang baca entri aku ni anda sudah kena tag, sila la buat ye jika kelapangan.

Rasanya dh terjawab kot semua-semua yang budak botak mintak tu, boleh ke macam ni...??? Kira boleh je la kan

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z