Geng-Geng

Sunday, January 30, 2011

Terselesai sudah...gath SB

Alhamdulillah selesai sudah semua aktiviti hari ni, dari pagi kluar rumah sampai ke malam baru balik. Semua pun tanya mana perginya aku pagi-pagi buta tu. Hari ini sebenarnya tambah satu lagi pengalaman yang xdapat aku bayangkan.

Gathering Sahabat Blogger, td kul 930 pagi lagi aku dah terpacak kat Time Squre. Bukan  apa sebab belum kenal lagi so baik datang awal, boleh beramah mesra. Hari ini aku tak boleh nak join sangat sebab aku kan pemalu, kunun lah . Mula-mula aku ingat sikit je orang yang datang, tapi amek ko kemain meriah lagi. Banyak jugak yang bertegur sape, tp xtau blog dia yang mana satu. Kepada penganjur, tahniah untuk anda. Sempat jugak beramah mesra dengan Abg Ben kita dan bro borak kosong. Seronok kenal mereka walaupun mereka dah otai-otai, tp xsombong. Sangat selesa dengan diorang. Sempat jugak menuntut beberapa idea dan teknik berblog dari mereka berdua. Yang lain tu, xsempat sangat nak bertegur sape, just senyum dan salam-salam je. Eh korang jangan ingat aku ni sombong lak, aku ni pemalu sebenarnya, tp bila dh kenal, orang kata aku gedik. keke
pic kredit tu bloger N.I.R [dot] com

Tak sempat nak snap picture. Ingat tadi nak jugak bergambar dengan diorang tapi perasaan malu tu mengatasi segalanya. tapi xpa senarai kehadiran berjaya diisi, tu nampak tak aku no. 40. Sila lah ke blog aku ye, pape pun tinggalkan link ye nant.  

12 comments:

nazirulhazwan~ said...

aku ras aku cm tak sempat kenal ngan ang:P

kiz said...

aku tak pergi..tapi aku 1st komen..tak perke...best laa eh dapat jumpa2..

Dim Benihana said...

nazirulhazwan: tulah, xpa2 next time boleh lg...salam kenal

kiz: xpa xkisah, mana2 pun boleh berkawan

EDDIE YUSTIN said...

Salam...ko jangan lupa aku lak bila dah habis gathering ini....

Along Usop said...

nguu.. jeles3!.. =P

Dim Benihana said...

abg eddie: jgn riso bang, xkan lupa nya....

along : jgn jeles, byk lagi masa

Syafiq Rosli said...

salam..singgah dari gathering SB

Admiral Hafiz said...

adeh
xsempt lak nk tegur2

Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

ZulkifliMN said...

tak dapat nak gi.. balik jb la bro..

Dim Benihana said...

SR: Tq ye sebab sudi singgah

AH:xpa next time k...

zul : xpa byk lg masa, next time k

Mr. TN_SkY said...

SkY pegi xbwk kamera..gmbar xsmapi sepuluh pun...mane nak cari gmbar yg diorang tgkp sorang2 tuh eh? ahah :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Mr. TN_SkY said...

Ops..lupe lak..SKY FOLLOW blog bro k..sng nak keep in touch dgn mmber2 SB yg pegi GATH rituh ye..hee :-D salam kenal =_=

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z