Geng-Geng

Saturday, January 29, 2011

Esok SB gathering kan??

Salam kepada semua, pagi sabtu yang indah ni aku mula dengan bersarapan nasi goreng kicap dengan ikan kurau goreng. Sedap tak?? Mestilah sedap sebab aku yang masak. Semalam aku tido awal, tak sempat ank update blog, nk tengok small soldier. Rasanya lame jugak aku tak berblog walking, pagi ni abis aku jalan-jalan kt blog-blog, tp rsnya masih banyak lagi yang kena aku terjah. Kagum betul aku dengan mereka-mereka ni. Semua blog yang aku follow semua menjadi inspirasi aku untuk berblog.

Pagi ni aku bersiap-siap nak g kenduri salah sorang ofis mate aku. Hari ni hari bersejarah buat dia. Harap semua pun ok ok. Kepada beliau, selamat pengantin baru, jap lagi kami sampai ramai-ramai. Harap-harap ada makanan kegemaran aku, ayam masak merah.keke demand pulak.


Eh lari banyak lak dari tajuk. SB gathering esokkan?? benda ni lame dh aku dok riki2. Memang ingat nak join tapi biasalah, aku ni kan pemalu yang amat. Pikir punye pikir, aku pun decide untuk pergi tengok-tengok. Bukan apa, admin n otai kt dalam SB tu sporting-sporting, tu yang aku ingat nak g join la, tp aku rasa tak leh lama2. Aku nak pergi sana just nak kenal-kenal dan sembang je2. Tapi tak tau la kan, ikutlah keadaan esok macam na. Hari ni pun dah selsema, kalao sihat sikit esok, ada la aku kt sana. Banyak yang admin dh susun aktiviti diorg hari tu, boleh kenal-kenal, bertukar-tukar pendapat. Kalau ada yg nak join meh klik Sahabat blogger ni. Dah join group ni, boleh la turut serta gathering esok...

Pada pendapat aku, seronok join SB ni, bukan takat dapat kenal member baru, tapi kalau ada masalah pun boleh tanya sana. Kalau bab-bab tutorial, tulih je kt wall dia, memang kejap je ada yg balas. Wall dia sentiasa ada orang, memang tak kan sunyi. Tak rugi korang letak link korang kt sana. Tak percaya?? g try tengok. 

ps : sahabat blogger, kalau nmpak aku kt sana, tegur-tegur lah sebab mata aku ni xberapa nk nampak, biasa la, dh tue...

1 comment:

mian said...

yeahh.thanks promote.xpe.datang je esok.kite semua boleh kenal2. =)

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z