Geng-Geng

Tuesday, January 25, 2011

Cerita hot hari ini


Hari ini hari selasa. Rasanya semua pun tahu, sengaja je aku nak gitau, mana tau kot-kot ada yang bw sampai lupa hari ini hari selsa. Apa je yang ada pada hari selasa??? jawapannya hari ni ada pasar tani kt ofis aku. Adehh intro yang entah apa-apa. Sebenarnya tak ada idea ni, tp nak jugak update, ok lah kan dari tak ada pape.


Selalunya pagi-pagi waktu kerja macam ni, aku akan bukak blog dan berbw duu, then akan buat satu entri. Tapi hari ni malang pulak. PC aku di ofis ni tak boleh nak restart. Terpaksa hantar ke pusat teknolgi maklumat untuk repair. Harap dia ok la.


Yang memeningkan kepala, ada satu report audit yang perlu dihantar 28hb ni. Adehh pening2, baru je siap semalam. Memburukkan lagi keadaan, semua gambar-gambar yang aku snap masa g audit tu, semua pun dalam pc tu. Berdegup kencang hati aku ni, yela macam na nak buat report skali lg kalau tak ada gambar. Hari n besok  aku akan ke Johor untuk mengaudit projek lagi, eh iklan jap, mest korang ingat aku ni auditer kan, bukanlah, aku ni orang bawahan je, kerja mengikut arahan, kalau dalam hirarki kejuruteraan, aku lah bawah skali. Sambung balik, balik-balik je nant terus kena hantar report, aduh berat betul kerja aku. AKu harap sangat PC aku akan pulih macam biasa. Kawan-kawan semua doakan aku berjaya menempuhi segalanya dengan tabah ye.


PS: ok aku nak bertolak g pontian johor ni, jumpa disana, kalau ada yg terperasan aku tegur2 la ye...



Promosi : Korang semua ada facebook? Kalau ada meh la join kat page aku ni. Jom singgah SINI.Sangat menghargainya kalau anda semua support page aku

1 comment:

syaEYRA said...

hari selasa hari ni GAJI

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z