Geng-Geng

Monday, January 10, 2011

GA: Ole-Ole dari semporna...by MissFyda


Rini memandangkan aku agak tertekan dengan kerja dan tak berapa ada idea, aku pun join la mana-mana blogger yang ada buat segmen best2 or buat GA. Ga pertama yang aku nak join ialah GA dari MissFyda. Walaupun aku tidak di tag oleh mana-mana geng blogger, ;(..aku berkeras jugak nak join, bukan apa, sebab hobi aku kumpul keychain, kenala dengan giveaway yang dia buat ni. keke Kalau korang semua pun minat, mehh la join. Caranya senang je, Klik SINI.


GA MissFyda ni tak da pun soalan-soalan yang susah-susah, semua pun senang. Dekat atas aku ni secara tak langsung aku dah jawab hampir kesemua soalan MissFyda ni, tinggal satu je lagi iaitu kena tag seberapa ramai yang boleh. So dengan ini aku decide untuk tag syaEyraYanaClyne dan last sekali special untuk semua yang membaca dan sudi mengikut perkembangan blog ini.

4 comments:

MiSS Fyda said...

ok da...
gudluck ye...
tq sebab join
:)

Dim Benihana said...

thanks ye....

~hAKim ZaiLAn~ said...

gudluck sahabat!!

sekamar rindu said...

salam..

singgah malam sambil follow ur blog..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z