Geng-Geng

Tuesday, October 5, 2010

Site Visit n jalan2...

Salam semua, kepada yang membaca n mengomen blog aku ni, thanks sesangat. Walaupun xbyk tp dh cukup untuk memberi inspirasi n semangat tuk aku teruskan memblogger. Terima kasih sgt2. eh melalut la pulak, ni cita semalam, aku g site plus jalan2. Secara kebetulan kehadiran 5D membuatkan aku lg semangat nk g site. Memang best n semangat tuk aku memiliki barang2 seangkatan 5D tu, sebab kalo 5D tu mcm koyak je poket aku nk beli. So ada la try snap beribu2 pic. Tp xmahir lg juz main snap je plus ada la grap beberapa trik dari tuan empunya 5D tu. haha Suma gambar2 tu kalo professional tgk gelak je, tp bg aku kira ok la. Cukup la kot asal aku berpuas ati.

So mcm na??? kira ok la kan tuk org yg first time pegang 5D tu. So rini n the rest of this week aku akan ke site d Terengganu, 5D tu pun ikut skali maka akan banyak lagi la pic2 yg akan d snap. Haha bergaya ngan org punya, muka xmalukan, mest ada yg kata mcm tu kan, xpa aku amek sebagai cabaran tuk aku. Aku akan berusaha lg tuk dapatkan geng2 5D tu, mayb tuk yg entry level je.

ps :- kepada incik model(keke) thanks ye...

1 comment:

fathullahHAKIM said...

wah..sudah berjinak-jinak merpati nampak.hehehe..gambar yg cntik adalah pd diri kite sndiri.bukn org lain.kalu org ckp xcntik kite tetp rase cntik.dh kite yg snap gmbar tu.org lain mne tau nilai dlm gmbr tu..hehehe.renung2kan dan selmt beramal..hahaha

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z