Geng-Geng

Monday, October 15, 2012

Selangor mln Kelantan - edisi lambat

Perlawanan antara Selangor dan Kelantan berakhir dengan amat menarik. Walaupun Selangor terkandas dan impian untuk memburu misi 33 gagal, aku tetap akan tidak berganjak untuk menyokong Selangor. Aku puji pemain-pemain Kelantan dengan kejayaan ini.

Bagi aku perkara biasa dalam sukan atau pertandingan kalah dan menang. Tapi aku cuma tak berapa setuju dengan sesetengah orang yang sengaja meng provokasi atau menghangatkan satu perkara hingga ke luar padang atau stadium. Mencemuh, mengkeji, mengutuk dan sebangainya.

Satu lagi aku tak suka attitude sesetengah orang didalam stadium, ada yang membakar mercun, membaling sampah dan sebaginya. Semua itu memburukkan imej kita di mata semua orang.

Aduh pedulikan semau itu, jom kita tengok beberapa keping gambar yang aku snap masa di stadium.

  Atas : Gambaran dari parking kereta G. Itu dia berdiri mantap dan gagah stadium kebanggaan Red Giant.

 Atas : Keadaan di luar stadium sebelum sepak mula

 Atas : lagi gambar di luar stadium

 Atas : semua kusyuk dok tengok game

 Atas : eh biasalah nk jugak interprame..hehe

 Atas : Kemain gembira dan ramai orang kat stadium
 

Yang aku puji satu je, semangat yang di tunjuk di dlaam stadium. Sape kata kita tak boleh bersatu? cuma mungkin cara yang membuatkan kita ni susah untuk bersatu.

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z