Geng-Geng

Wednesday, February 5, 2014

Mega Gathering WPCM...

Hmmm lama dh x update..ni nk bagi alasan lagi ni...

Biasalah banyak sangat benda aku buat dalam satu masa, kerja, belajar n plan nk membina keluarga, insyaAllah, harap semuanya berjalan lancar.

Dalam dok sibuk sibuk tu, aku rajin juga bersosial. Ingat tak pasal kelab kereta yang aku join tu??? Waja Performance Club Malaysia (WPCM). Terbaik club ni, banyak pengalaman yang aku dapat selain dapat ramai kawan- kawan baru.

Sebut pasal WPCM ni, sengaja nak kongsikan sikit pasal WPCM Mega gathering v2.0 di Teluk Batik, Perak yang di jadual berlangsung hujung minggu ni. Sekarang jumlah penyertaan dr ahli kelab dah mencecah 200 biji kereta waja , terbaikkk..bilangan itu belum lagi dari sesape yang nak join dan menjadi ahli. Kiranya termasuk ahli keluarga lebih dari 200 orang akan berada disana, fuhh meriah habak hang!!! Nanti aku cuba kongsikan kemeriahannya melalui gambar...

Last time punya gathering pun aku rasa dah terbaik, terngiang ngiang lagi dalam ingatan ni...tak sabar rasanya nak tunggu hari itu.

Kalau ada pemilik waja yang nak join tu, jom la jangan segan-segan..rasai kemeriahannya.....

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z