Geng-Geng

Tuesday, November 18, 2014

Percutian ke Melaka #Part 2

#Sambungan dari entry lambat

Hari ini just nak detailkan je lagi pasal bercuti2 kat Melaka tempoh hari. Untuk kenangan diri sendiri or maybe jadikan sedikit panduan untuk orang lain gak ke....

So hotel yang kami amek iaitu hotel tower, hotel bajet je. Keselesaan sgt ok, staff pun sangatlah mesra dan boleh bergurau senda. Kenapa aku pilih hotel ni sebab, lokasinya terletak di Plaza Mahkota, berhampiran dengan lokasi Menara Taming Sari, Muzium Samudera dan banyak lagi. Selain itu, ada gak la beberapa parking tuk pelanggan, tapi nasiblah kalau datang masa ramai orang, confirm ada je parking tu. Kedai makan pun banyak, 7eleven pun ada.

Gambar Atas : Keadaan depan ofis

Gambar Atas : Lobi hotel..comel je kan...keke


Gambar Atas : keadaan dalam bilik...gambar ni lebih kurang gambar bilik kami

Gambar Atas : ni Menara Taming Sari..tempt pertama yang kami pergi...

Gambar Atas : muzium samudera

Gambar Atas : Melaka river cruise

sumber gambar : carian google

Maaf sebab gambar -gambar dalam ni semuanya dari carian google. Bukan apa tempoh hari, tak bawak kamera..hampa kejap sebab xda kenangan kat sana...

2 comments:

Mek Onie said...

banyak-banyak negeri,Negeri Melaka best,hehe

Danial Marzuki said...

@Mek Onie

ye btl...sebab semuanya dkt2 je...

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z