Geng-Geng

Tuesday, March 30, 2010

'sejenak bersama'


"Selangor n Terengganu jadi pilihan" petikan ayat dari paper Utusan.....memang game yg best walaupun setengh org memang xminat piala Malasyia.Tp bagi aku la, seteruk-teruk game dia pun still boleh main bola, n sape lg nk sokong kalo bukan kita.Aku memang nk g stadium tp lupa lak game malam ni igtkan game malam sabtu (****alasan je tu kata kawan2 aku) so xdpt la pg. so tgk live kat tv sudah.ehhh lupa lak nk gtau, aku ni penyokong red giant@Selangor. aku sokong sejak zaman kegemilangan Zainal Abidin n Azman Adnan n ramai lagi.Masa tu aku kecik lagi tp aku cukup minat Azman adnan tu. Tp ada skali kalo xsilap aku masa M,sia frenly ngan Arsenal kot, incik Azman ni 1 by 1 ngan keeper dia, tp xgol, aku kecewa betul.Semangat aku still xturun n still mengharap 1 day nant M'sia akan pergi jauh n mayb ke Piala Dunia. So papehal pun malam ni aku harap Selangor akan berjaya ke Final n same2 kita tgk xkira la kat stadium or kat Tv( ***bisik takot org kata poyo,namanya peminat tp tgk kat TV, hahaha peduli apa aku)

Sejak kebelakangan ini aku mcm xda idea n masa, 2 yg xupdate tu***alasan lagi.Xda apa pun yg special. SABTU ari tu, 'earth Hour', aku kemain semngat la nk support. Nk dijadikan cerita,ari tu aku g beli barang skit ngan insan tersayang n sblm 830 aku pun balik, ondway balik tu aku dok dgr radio tp tetiba jd senyap je. aku suspect radio keta aku rosak, mula la riso****aku memang mcm ni, kalo bab2 keta ada masalah skit mula la menggelabah, yela bukan apa sbb keta keperluan bagi aku. xlama selepas sampai rumah baru aku teringat rupanya suma tgh support earth hour termasukla rumah aku. mula2 memang satu rumah aku support tp slpas adik aku bwk balik makanan dari kedai, terus xjd tp at least, aku support gak dlam 40 minit dari org lain yg xsupport. AHAD lak lagi xda menda nk wat, makan tdo makan tdo je kat rumah, menambah berat badan...kekeke ISNIN lagi xda benda wat, balik rumah awal dok prepare beg tuk g kedah 2 mggu, yahooo xpayah masuk ofis. n then main game, makan , tdo....hahahaha

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z