Geng-Geng

Wednesday, September 8, 2010

berbuka+lepak = "reunions" 4 82@vads

Kejadian ni berlaku sebenarnya 2 hari lepas, seingat aku mayb 6september ri2. Kami xplan pun pape, tiba2 je kejadian ni berlaku. So kredit pada suma kawan2 aku yg join pd hari tu. Bojeng,Nat,seraph, Qayyum. Walaupun ada yg xdapat nk join, tp its ok, sonok gak pa.

Banyak kenangan aku ngan diorg ni, dari training sampi la hit floor. Mcm2 karenah ada. Memang xdpt lupakan. Juz skg suma bz ngan hidup masing2. frenship xkan terputus sampai bila2.

Kami berbuka kt area Kerinchi kalo xsalah aku, rekomended by incik bojeng.,kedai Ayam golek pa ntah, boleh la tahan sedap la makanan kedai tu, tambah2 lak time tu incik bojeng yg blanja, plus dengan ramai orangnya..Tq moga murah rezki ko n family ko bojeng.





p/s : kpd geng2 yg xdpt join dun wory, next ada lg....

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z