Geng-Geng

Tuesday, September 7, 2010

Mohon...mohon...n mohon

Salam lebaran tuk semua
Mohon seribu kemaafan kepada semua sahabat n sesape sahaja yg mengenali
Mohon seribu kemaafan jugak kepada sesiapa yg tidak mengenali
Mohon lagi la keamaafan dari hujung rambut ke hujung kuku kaki samaada secara sengaja or tidak sengaja
****************************************************************************
Rasanya xcepat sgt kot aku wish, lgpun suka ati la kan, lgpun aku takot nant sbuk xonline2 lak. Dh la lama xupdate dah blog ni, memang dlm pale otak ni dok terpikir mcm2 benda nk update, tp tu la, xsempat nk menyempatkan diri tuk bukak internet.>>> slalu je tulih mcm ni, dh xda idea diam sudah la kan, sbuk nk tulih jugak, huh!

Tahun ni tema family aku kaler biru muda, mayb mcm warna langit kot, juz gelap skit>>>tgk kemain susah nk terangkan kaler tema family aku tahun ni, konfom femes nantkan, kunun2 la. So suma dh ada baju kaler2 biru, semangat nk raya semakin berkobar2. Juz aku tggl nk carik kain sampin je lg. Nampak x kemain semangat lg keluaga aku nk raya, yela setahun sekali je kot.

Sebut psal raya, hmm tahun ni kami balik kg bawak keta masing2. Adik aku satu keta, aku satu keta n parent aku satu keta menuju ke Kg belah ayah, tgk kan semangat tu, sengaja je nk membazir. Bukan apa sebenarnya, cuti kami xsama, tu yg balik lain2 keta tu. Isk ok2, kang cita lebih2 kang, nmpk sgt xcited nya... so....

Selamat Berhari Raya, balik kg hati2, igt org yg tersayang...

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z