Geng-Geng

Tuesday, October 4, 2011

Cherating fight

Pejam celik pejam celik aku dah 2 hari berbengkel kat cherating. Boleh tahanlah keadaannya kat sini. Tempat yang aku dok duduk ni memang terbaik. Tak sangka lak aku dapat bilik sorang. Dah banyak kursus dan bengkel yang aku join, tapi pertama kali dok sorang. Memang urusetia terbaik. Tahniah pada urusetia kalau diorang baca blog picisan aku ni.

Kat sini walaupun aku sorang ++ je kumpulan sokongan, tapi diorang suma layan aku macam biasa. Biasalah, dalam banyak banyak, ada juga yang pandang aku sebelah mata. Aku tak peduli sebab aku percaya dengan diri sendiri. Aku datang sini untuk belajar, bukan nak berlagak tak tentu arah. Lagipun apa yang dia boleh buat, aku yakin aku pun boleh jika diberi peluang.

Ish kat mana mana pun kita pergi, perangai manusia memang kita tak leh lari. Cara kita menanganinya yang buatkn kita seronok. Yang paling penting, kena yakin dengan diri sendiri je.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z