Geng-Geng

Sunday, October 2, 2011

Semalam hari gembiraku

Alhamdulillah selesai juga program yang aku anjurkan bersama-sama teman. Tahap kelegaan memang aku sendiri tak dapat nak gambarkan. Cukup mengujakan. Sehingga ke hari ini masih lagi rasa keterujaan yang amat sangat sehinggakan semua tempat pun aku menceritakan mengenainya. Sebenarnya semalam aku dan kawan-kawan anjurkan satu ekspedisi mendaki bukit. Mungkin setengah orang akan kata aku ni kecoh sangat, tapi bagi aku ianya cukup membanggakan sebab 1st time aku anjurkan program macam ni. Dengan jumlah sambutan yang cukup membanggakan.

Bukan itu sahaja yang membuatkan aku gembira tapi banyak lagi sebenarnya. Kawan-kawan yang berada di sekeling aku juga banyak membantu. Kehadiran kalian cukup menggembirakan aku tidak kira apa pun yang kalian lakukan terutama pada si dia. Haha ayat mengundang tanda tanya. Lantaklah kan, janji aku tau apa aku buat. Tak lupa juga pada insan tersayang yang sentiasa menyokong dan menggembirakan aku. Alamak ayat dah macam artis menang anugerah pulak. Tak apalah bukan selalu.Sekali sekala berangan kan kan.

Aku sengaja update walaupun sebenarnya aku langsung tak idea. Langsung tak tahu apa nak tulis kat dalam ni. Yang aku fikirkan, hanya cerita gembira aku semalam. Seriuosly memang tak terfikirkan pape pun. hahha angau sudah. Tapi tulah, kata orang jika kita berusaha dengan sungguh-sungguh dan hasilnya tidak kira pape pun, kita akan rasa sangat berpuas hati. Bukan sebab hasilnya tapi sebab usaha yang telah kita taburkan bersama-sama ia. Bagi aku hasilnya tidak berapa penting, tapi usaha kita tu yang penting. 

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z