Geng-Geng

Friday, September 30, 2011

Tak ketauhan hala

Rini merupakan hari penting untuk aku. Bukan apa, hari ni hari terakhir persiapan untuk program yang aku anjurkan. Memang kalau di ikutkan penatnya melebihi segalanya. Tapi aku tak kisah semua tu sebab bila fikirkan kepuasannya, semua penat dan segalanya hilang macam tu je. Susah aku nak gambarkan dalam tulisan mahupun kata kata tapi yang pastinya memang tak ada tolok bandingnya.

Dalam kegembiraan dan kenikmatan tak terkata ni, ada juga yang pasti merosakkannya. Aku pun pelik kenapa masih ada yang sebegitu. Aku bukan mengharap pape cuma hormatlah sikit dengan usaha yang telah di buat. Kalau ada salah dan silap di mana mana dalam satu program tu biasalah, tak perlu nak bising bising. Yang itu satu hal, ada pulak yang suka mengkritik bila sesuatu keputusan telah dibuat dan ianya telah dilakukan. Lagi pening di buatnya. Macam macamlah, kalau nak ikutkan hati dan emosi, boleh gila di buatnya. Biarlah, bukan senang nak puaskan hati semva orang. Yang penting, aku puas hati dengan apa yang aku buat.

Hari ini, aku jadi tak ketahuan hala di sebabkan perkara ini. Selagi belum selesai, selagi tu bermacam macam perkara bermain dalam pale ni. Aku sangat sangat berterima kasih pada yang menyokong aku, tak kira dalam bentuk apa pun. Jasa kalian semva, hanya tuhan yang mampu balas. Oklah nak masuk tido dulu, esok nak bangun awal. Nanti entri seterusnya aku masukkan sikit sikit mengenai aktiviti ni..
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z