Geng-Geng

Tuesday, September 27, 2011

Terima kasih semua

Alhamdulillah sekarang keadaan aku makin ok. Wah cerita macam aku ni sakit teruk bagai. Sebenarnya tak ada pape yang berlaku pun . Aku ni je malas nak update blog, kalau bukak pun nak tengok dashboard je n lepas tu terjah 2 3 blog. itupun malas nak mengomen. Tak macam dulu, rajin. Bukan apa sekarang inspirasi kuranglah, bila inspirasi kurang, idea nak datang tu memang terbaiklah tak ada. Aku tau bagi setengah orang akan cakap, ini semua alasan padahal pemalas. Memanglah tapi kalau rajin pun, tapi xda semangat, tak guna juga sebab nanti bila masa nak menulis dalam blog ni, mulalah ayat akan jadi sangat berterabur dan susah nak faham. Contohnya entri ini, korang baca pun naik meluatkan?? haha

Aduh aku terlupa tujuan asal aku menulis entri ini. Sebenarnya aku buat entri ini khas untuk semua yang menyokong dan mengingati aku tak kira dari pelbagai aspek pun terutama pada yang sudi ajak aku ke ofis terbuka. Minggu ini dapat jimat banyak di sebabkan mereka-mereka ini, keke. Jom kita cerita sikit sikit mengenai perkara ni. Aku sebenarnya segan juga bila di fikirkan, sebab aku sendiri tak buat. Bagi yang tak mengenali aku secara dekat, memang akan nampak aku ni macam tak malu sebab aku akan berada di mana-mana. Aku ni jenis kalau orang jemput, insyaAllah akan aku cuba juga untuk datang tak kira apa jadi pun. Biarlah aku datang dengan hanya minum air segelas, sekurang-kurangnya aku tak mengecewakan tuan yang mengajak. Dah la terasa macam poyo pulak cerita macam ni, kang naik menyampah lak orang yang membaca blog aku ni.

Entri ini pendek je sebab update waktu kerja, tak leh nak lama-lama sebab nanti ada lak yang mengata bagai. Baisalah mulut manusia mana boleh tutup. Sebelum aku akhiri entri ini aku nak ucapkan terima kasih pada semua yang masih mengingati dan menyokong aku tak kira apa pun yang berlaku. Sokongan koranglah yang membuarkan aku akan teruskan apa yang aku buat. Terima kasih ye.

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z