Geng-Geng

Friday, September 9, 2011

Aku jatuh hati pada dua...

Yang ini membuatkan aku sendiri tidak tidur malam, mandi tak basah dan makan tak kenyang. Bila makan tak kenyang, mulalah rasa nak makan je sekaligus buat aku makin membesar dengan jayanya. 

Aku sebenarnya bukanlah jenis cepat sangat nak jatuh hati tapi sejak akhir-akhir ni perkara macam ni aku tak dapat nak kawal. Bak kata orang kalau jodoh memang tak kemana. Mungkin disebabkan ini kot aku sendiri tidak dapat mengawalnya. Pernah dulu aku cakapkan, yang apa yang kita ada dan miliki patut kita hargainya. Memang kita akan rasa yang orang lain punya lagi best dan menarik. Cuba tengok secara keseluruhan, pasti akan ada jawapannya di situ.

Maaf jika aku curang, aku tidak pernah begini seumur hidup aku (kalau ada mungkin aku tak perasan, keke). Kepada yang sedia ada, maafkan aku, bukan sengaja aku berbuat begitu, bagi aku masa  dan peluang untuk berubah. InsyaAllah jika ada keizinan aku akan kembali seperti biasa.

Lupa pula aku nak cerita, sebenarnya aku jatuh hati pada 2 gadget ini. Memang menyanyat hati function beliau ini, tahniah pada pengeluar sebab berjaya menghasilkan gadget yang cukup gempak dari pandangan aku.

 atas : HTC Evo 3D
atas : HTC Sensation

Sumber : Gsmarena.com

2 comments:

Ameer said...

Nak tukar baru ker? heheh...

logorithm said...

Siap ada kamera ambik gambar/video 3D!

Kalau dah suka dan kewangan mengizinkan, tukar jer dengan yang baru...

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z