Geng-Geng

Wednesday, January 18, 2012

Ditegur

Petang ni hujan turun dengan sangat lebat, sambil sambil makan goreng pisang aku mengupdate blog aku yang aku rasa dah semakin sunyi. Salah aku jugak, malas untuk update, kalau berblogwalking pun, macam tu macam tu je, tak ada langsung tinggalkan komen. Maaf ye kawan-kawan. 

Aku kembali bersemngat untuk menengok blog aku ni selepas di tegur. Memanglah bukan semua teguran sedap di dengar tapi ianya membuat aku kembali ber mood untuk meng update. Poyo je ayat tu kan, alasan semata. Biasalah bila dah salah, memang alasan beribu-ribu.

Macam akulah, aku ni jenis suka di tegur. Lagi di tegur lagi la melawan aku untuk menjadi yang terbaik. Memang aku akui kekadang pedih je terima teguran, tapi ianya akan jadi semangat if kita pkir positif untuk semua tu. Aku kalau buat sesuatu aku pasti akan meminta komen terutama dari kawan-kawan aku. ianya membuatkan aku tercabar dan aku akan terus memperbaiki dan memajukan diri. So kepada yang menegur tu, thanks sangat-sangat ye, aku sangat hargainya.

Oklah sampai sini sahaja aku update, sudah kekeringan idea. Tambah-tambah waktu hujan ni, tengah dok pkir ayat apa nak buat pun aku boleh tertido. Dah kritikal dh kemengantukan aku ni, ayat update ni pun aku rasa macam berterabur, tak apalah janji berupdate, ye tak...haha

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z