Geng-Geng

Thursday, April 15, 2010

baling..........2

Baling, Kedah....menjadi kenangan kepada 68 orang, mungkin kenangan indah, n mungkin xindah, tp disanalah wujud satu ikatan dinamakan kawan diantara semua. Ni antara pic yg dapat aku konsikan bersama buat masa ni, banyak sebenarnya tp xda kesempatan....

Masa ni bergambar ngan Fec sesi pertama yang best, enjoy gila ngan diorang ni, memang sporting.
gambar ni kami tangkap sebagai kenagan, gambar yg tgh2 tu kami lukis time kelas( kantoii lak)tuk ilangkan boring....

sebelum perjalanan kembara dimulakan, berenti buang n topup apa yang patut.kata Fesi dlm sana xda toilet n sebagainya...sempat lagi bergambar, mana taknya, toilet kat station minyak tu ada satu je, kena kongsi 68 orang termasuk fec n urusetia. memang lama nk tggu.

berkumpul di luar kawasan hutan sebelum masuk. di gambar kumpulan aku tun perak, yang lain blum dapat lagi, masa ni peserta dilepaskan mengikut kumpulan dan selang 15 or 20 min baru kumpulan satu lagi dilepaskan.


Ondway nk turun lagi dalam gua.......xigt namanya.seram gak nk turun dalam tu, golap gelita.lampu suluh xdibenarkan guna masa tu. yang laki maintain je, tp yg pompuan ada takot n ada yang berani. masa ni memang semangat kerjasama kena ada, xleh nk tunjuk teror, silap2 xsampai.
Dalam gua gendang.....best gua ni, air berlanggar dengan dinding gua akan bunyi seakan-akan bunyi gendang. masa ni dah nk kluar kot, penatnya xyah cakap. dengan basah kuyup masing2.
Masa ni dh kuar dari gua, kira dh sampai check point akhir la ni.tu muka masing2 mcm lega je. kumpulan lain masa ni xsampai lagi. pas 2 kami dihantar ke rumah rehat xjauh dari stu, tuk mandi n sebagainya.

2 comments:

Anonymous said...

seminggu pas induksi je kita rapat sume kan...tp pas tu sume menghilangkn diri...msg2 ikut haluan msg2...kekekekeke (",)

d.i.m said...

2 la psal, tp aku still maintain, any plan, call je, aku sampai

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z