Geng-Geng

Thursday, April 22, 2010

kejadian semalam...

Semalam kejadian.........hari2 yg biasa je, semalam aku balik lewat dari ofis. aku sampai rumah je aku tgk suma family aku kt luar. berkumpul kat tempat aku parking keta.Tgh dok sbuk2 tgk longkang besar kt c2. so aku pun dgn menyibuknya trus join diorang. xsangka aku rupa2 nya diorg tgh tgk ular sawa. besar n panjang. Mayb ular sawa batik kot sbb kulit dia cantik. sempat gak aku tgk dekat2. Siap telefon Jabatan Pertahanan Awam la****aku siap g amek diorng kt satu tempt, diorg sesat cari rumah aku)

Malam tu abis mcm tu je, ular xdapt dia dh nyorok, so aku pun parking keta n masuk tdo jak
hahahahhaaaaaaaa


****gambar sekadar hiasan. sumber: google

1 comment:

.:hana hazel:. said...

Ular sawa?hais...kalau dia makan budak mau kenyang seminggu agaknya..kalau makan tuan blog ni tah sebulan kot kenyang..huhuhu...jgn mrh gurau jer :)

jom baca entri baru : Risau Pulak..

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z