Geng-Geng

Monday, April 19, 2010

futSAL JKr.....

Sabtu, 17hb April 2010 ri2........saje nk story2 skit.xda apa2 yg spesel pun. Cawangan Pengurusan Korporat ada anjurkan futsal antara cawangan bertempat di Arena futsal segambut. Memang hapening gila walaupun team aku kalah. Memang pada awal sampai tu aku n geng2 dh setkan, kalo boleh memang nk menang suma tp jadila kalo menang skali pun...hehehe n ternyata hasrat kami tercapai. kami menang skali n yg lain kalah....hahahha

Pengalaman,frenship n komitmen.........summary dari hari sab2 tu walaupun kalah awal. mcm2 karenah manusia ada hari tu. mcm2 skil ada. ada gak la yg xdisangka rupa2nya star main futsal n ada gak yg disangka star tp main biasa je. Kepada team aku, tahniah ke atas komitmen korang n next time kita akan bagi saingan yg sengit......hahaha poyo je


atas : sedih gambar aku xda coz datang lambat, tp gamba ni memang stail gila mcm pro.

Atas kiri : Mie, Hafiz, Bob, Idrus...............bwh kiri : Wadi, Kapten Nuar, Aiman, Yus

atas : gambar pas menang, suma muka mcm star je....hehehhe



atas : ni la satu2 nya penyokong kami. TQ Incik di atas sokongan anda. Banyak bagi suppot pada aku.......alert keeper! alert!

3 comments:

Anonymous said...

hmmm muka msg2 bkn main lgi...

d.i.m said...

haha biasa la baru nampak mcm pro...hehehe
padahal kalah kot, 2nd leg pun xlepas...

thank 4 the comment

BRO_MONDAY said...

bro dim : terbaik....ai laik dis...futsal best!!! koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "DISEBALIK TABIR BLOG"
2.New Entry "Jom Bersantai Dalam Bloglist WacanaKu"
3.New Entry "Jadual Bulan Mac 2011 Sangat PADAT !!!"

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z