Geng-Geng

Wednesday, April 14, 2010

sehari berlalu......

Penat,letih n seangkatan denganya......itu la perkataan yang terbayang dalam fikiran waktu pagi2 ni, tp nk wat mcm na hidup nk kena dteruskan jugak. selepas 2 miggu aku kembali mcm biasa, hari2 yang sama aku tempuhi sebelum ni.....boring ada, geram ada, sonok kadang2 kohkohkohk


Hate this , this was half of it, another half already throw it far far away****bahasa cap ayam.

entry sebelum ni aku dh janji nk boh gambar induksi baling tp blum sempat collect suma lgi, mayb lagi satu entry kot...kalo xbz sgt la

semalam sampai2 je rumah aku aku campak suma beg-beg yang beribu2 tu dalam blik terus g tgk my Car...sian dia xda sape jage dia. berabuk mcm keta tinggal je, keta kat used car lagi berkilat dari keta aku tu. tetiba xleh stat lak, bateri kong abis, aku betul2 sedih tgk dia. malam tu aku dok pkir pasal keta, kenagan kat baling n kat insan tersayang. mcm biasa la malam tu, aku trus call dia, sejuk ati bila dgr suara dia...hehehe mengada2 lak.
'u la kawan baik i'
'u la tempat i ngadu '
'u la bf i'
'u la teman shopping i'
'u la segalanya bagi i'
ni la antara yang kluar darimulut dia,tersenyum lebar aku dgr dia ckp mcm tu walaupun pelik apsal dia ni jiwang2 lak tetiba...hehe terpromote lak, sori ye, TQ my dear

Hari ni pagi2 lagi aku dh g kedai bateri keta, terus beli yg baru je. aku igt nk anta car wash dulu kasi kilat2 skit, tp xsempat, kena g ofis dulu.

skg kat ofis, sonyap sunyi je, biasala ayat standart bila masuk je ofis ramai tegur 'eeee baru balik, lame xjmp, mcm na induksi' hehehe jgn marah ye, tq2 pd suma tp dlm masa yg sama arahan suh wat keja terdengar pelan2. memang la xdirect tp aku terasa mcm tu****mayb perasaan aku je kot.

hmmmm

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z