Geng-Geng

Tuesday, April 27, 2010

KL KL KL KL......




Keadaan jalan IPoh pg td. Menyakitkan ati dgn keta yg byk+org bwk keta mcm bersiar2+xpahm bahasa n byk lagi la. Menyebabkan aku sampai agak lewat ke ofis n susah nk carik parking......
ni la dia parking kat ofis aku, sampai keluar jalan besar pun ada org parking

xda idea so terpaksa merepek je ni. hehehehe byk lagi kena blaja psal blog2 ni, so sesape ada link or pape web yg boleh aku blaja psal blog ni, sila la beri tunjuk ajar, or mayb ada cara lain aku nk blaja psal blog ni

Hmm ari ni bekfes kat tempt biasa, kat mamak tepi jalan je. member2 aku panggil kedai tu kedai ketamin...hehehehe, mamak jgn marah ye. aku suka teh tarik dia, koww gila. kedai je mcm buruk tp ada aku kisah. setengah org memang xleh nk makan kat sini, ntah aku pun xtau sbb apa, mengada ngada je, benci aku......dulu aku xtau tp sejak broder2 otai tmpat aku tunjukkan, dh jd mcm kebiasaan lak g c2...ni aku kongsi skit pic makanan kt kedai tu


Teh Tarik power.....try skali mest nk lagi


Antara minuman yg menjadi kegilaan kt c2......hahahha


Pembuka selera.....hahahhah nasi lemak yg slalu aku bantai



Yg ni mest ramai xtau, aku pun baru je tau tp tang nama makanan ni still in konfius, idaly kot + mata(gelaran kt sana tuk telur mata kerbau)

1 comment:

Anonymous said...

bkn ke tu itli?makanan india ala2 tosey...rase pon mcm tosey je...ko mkn kat mane tu??nampak sedap je...yum yum...°°

° n 0 r a °

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z