Geng-Geng

Friday, May 14, 2010

Hari ini.....

bangun lmbat n sampai ofis ngam2 ***ayat cover takot bos tau
Pagi2 makan nasi lemak 2 bungkus di 'ketamin' sambil kena teh tarik kow
email disemak n tiada apa yg menarik
lunch kuar lmbt skit n ramai pelik apsal lmbat balik
petang dtg kul 3, kira2 ngam2 gak
parking keta pun blok org lain
hujan lebat lepas park keta
ptg kul 430 ubah keta takot org marah
kul 5 balik rumah n tggu depan tv tgk Thomas Cup
~~~~~~~~
kepada pemain2 badminton Malaysia, selamat berjaya coz aku always sokong korang, main cam main ngan Denmark ri2. Kalah xpa asalkan melawan n bukan menyerah. Tp ofcoz aku harap korang suma menang, kasi titik Team dr China tue, baru dia tau Malaysia boleh. k kepada penyokong2 Malaysia jom tgk Thomas Cup, depan Tv jak la tp...kalo masuk akhir, apa kata suma penuhkan stadium tu, baru semangat, amacam???

2 comments:

Anonymous said...

xleh blah la dorg main...dato' kalah je sumer berjangkit xleh nak lawan china...cam hampeh je...buang mase je tengok tau x???????-n0ra-

d.i.m said...

****aku kecewa gila bila tgk diorg main mcm tu, dh la xmelawan, suma stret set je
baru igt nk g stadium kalo Malaysia g final....

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z