Geng-Geng

Thursday, May 6, 2010

Khamis yang xbest.....

Khamis rini memang hari yg xbest rasanya.....xtau la nape???? always xda mood to do anything. So dgn untuk tidak merugikan hari khamis, so aku pun mengedit gambar, so salah satu nya kt ats ni la ha, hehehe minor edit je aku wat juz nk hiburkan ati yg tengah sunyi n kecewa plus skit2 sakit ati. hehehe suma keja, program, xpun relationship xmenjadi. Pagi td aku ok je tp bila sampai petang je, mood ni mula abis, ntah dia g mana ntah. nk kata makan, ok je siap makan cukup masa je lg, tp xpa la, mayb perasaan je kot.

dim tension n caranya: ~
@tgk tv xda remote control = kalo ada org tolong tukarkan channel or pape, ok je
@makan xpedas = carik cili api potong, dh ok dh pas tu
@kena paksa sumtimes = tp kalo kena caranya, cair gak
@menunggu = tp kalo ada view2 menarik ok je
@org lambat = pas tu belanja mkan xpa, trus ok
@org 'poyo' n suka up sendri, padahal sendri hampehh = org tu dimalukan sendiri
@duit xda time memerlukan~ paling tension = tetiba ada org tapau suma, ok jugak
@bila kita dh mula mengharap, tetiba xda pape jd lak = sebaliknya jadik aku onn je....
@byk lg yg xterpkir skg ni = kalo terpkir tension!!!!

hmmmmm petang karang bg untuk mengembalikan mood yg entah pergi mana, aku kena wat sumting tuk diri aku bg mengharungi hari2 malam,...tp rahsia la kan,

3 comments:

Anonymous said...

makaseh dim.... (",)

Anonymous said...

len kli buang sume pic,xyh myemak ltk kt cni...

d.i.m said...
This comment has been removed by the author.

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z