Geng-Geng

Monday, May 10, 2010

Kalumpang...........

Kejadian berlaku pada hari sabtu lepas, 8mei 2010 (***xda masa nk update sblm ni, so ari ni aku update ribu2 ), group induksi aku g Kalumpang, Hulu Selangor...kat sana ada air terjun kot. tempat ni kawan aku yg kg dia kt sana yg tunjuk, thanks to Ada. dh byk kali aku g sana, tp xpernah boring. ramai kawan2 yg aku bawak kt tempat tu kata tempat tu ok.

Atas usha dan kerjasama suma pihak, urusetia dan peserta, gathering kali ni agak berjaya. kredit kpd urusetia yg uruskan majlis ini. Paling2 pun tggl byk kenangan, so smpai bila2 xkan lupa ......


ondoway nk pegi, sempat lg snap pic sbb tggu org yg cicir kt blakang...2 yg sempat snap pic yg smart2 ni (****pasana gila la)


masa ni dh oderway balik, best gila la, rsanya petang gak la kami balik. xsedar tau tau je dh petang. n kebetulan lak ada member sorang tu dok jauh nk balik. kredit gak tuk dia atas usaha. Dok kemain jauh lg kt kedah tp kerana kawan dia sanggup turun tuk memeriahkan majlis tu. thanks Daus n aku harap ko hepi kt sana.

2 comments:

cik3zza said...

danial pegi xajak wooo..

d.i.m said...

pg ngan budak2 induksi la, xleh bawak org luar
kekeke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z