Geng-Geng

Thursday, May 20, 2010

A nightmare on Elm Street......

Semalam aku layan cita ni kt Tgv Jusco Metro Prima, Kepong. Walaupun cita ni dh kuar lame, aku g la jugak coz atas permintaan insan tersayang. Dh lame rasanya x g panggung so disebabkan atas permintaan n org pun xramai tgk cita ni, aku pun ok je la untuk pg. Ok la cite ni, penuh ngan sound effect yg terkejut kejut, kira mcm xrugi sgt la kalo g tgk wayang. Nk kata adegan yg takot2 tu xda la kot bg aku, just sound effect je mcm menakotkan.

sumber : google........tq tq

Time tgk cite yg terkejut-kejut tu, perut aku ni lak bernyayi rock. nasib org xramai so xda org dgr, yg dgr juz insan tersayang je. ni la yg kuar dr mulut dia " la lapar ke siannya, pas ni kita g makan ye"....aku pun senyumla.So lepas habis je cita tu, aku n kami pun g la dgn cepatnya makan, bincang punya bincang aku pun bawak dia g Nasi Lemak 70 sen kt kg baru(**feveret tu). Boleh tahan la aku makan kt sana, heheh pas tu kt kaunter tempat bayar tu ada lak org 'belanje' (mksdnya biarla rahsia, kekeke) lg la selera aku makan sambil ditemani oleh insan tersayang, kekekeke. Pas makan, disebabkan mood aku baik, xbrapa letih, xda program lak pas tu, aku pun bawak keta g jejalan, sampai ke downtown cheras, igt nk singgah tp mcm awal sgt lak time tu, so kami pun jejalan je la.pas beberapa ketika, kami pun terpaksa memulangkan diri ke rumah masing2. Smapai je rumah biasa la, tdo.......kekekeke

4 comments:

Anonymous said...

siapa kah insan tersayang 2...teeeekkkkk...sapa 2...

d.i.m said...

family la....pe da

lia anggun said...

nice to noe you

d.i.m said...

thanks lia....

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z