Geng-Geng

Sunday, August 22, 2010

Aktiviti berbuka bersama family....

Kejadian ni berlaku pada malam sabtu yang lalu, eh..cerita mcm dh lame je, padahal baru je semalam. Aku n family telah berbuka puasa bersama di Hotel legends, sengaja try buka kt luar, selalunya mest buka kt rumah, xkira la samaada beli makanan bungkus bawak balik or masak sendri.



Man in d family

Our parents . Said by 1 of my brothers, " papa wat muka macho"....biasala dh dgr adik i puji2 mcm tu, mula la wat aksi2 dia, kekekke ( jgn marah papa ye)


Kredit tuk hotel ni, walaupun terlalu ramai org tp sonok, kambing golek dia memang sedap

Sebenarnya sebelum pergi kt sana, aku dok pening pale, nk parking kt na la kan, kt kawasan tu kalo masuk parking, mau kena ketuk, ish...aku sebelum nk masuk aku ronder2 dulu, last2 ada parking kt area tu yg tulih " per entry Rm2.00". Hah tu dia sgt murah, so aku dengan lajunya terus masuk parking tu, last2 xpayah bayar pun..ish2 jimat2

alang-alang mest la snap gambar aku, sedang duduk menyandar kekenyangan

Pic : last with some "teh tarik" n "pencuci mulut"

Sampai je kt perkarangan hotel, cehh ayat buku lak, punya la ramai umat manusia, dgr kata dek pelayan tu, ada 600 org hari ni, sampai pinggan n cawan pun xcukup, tp memang tabik kt hotel tu, makanan sentiasa di tambah. So lepas tu, apa lagi, mcm biasa la, suma dok sibuk makan sampai aku sendiri pun xkira n ingat apa yg dh aku makan...keke

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z