Geng-Geng

Friday, August 20, 2010

Semalam punya hal la ni....

Semalam aku g "audit tmp" kt projek klang, ni mayb my firsttime g wat audit ni, walaupun xterlibat secara langsung. Satu pengalaman yg mula-mula cuak then jadi sangat bersemangat. Banyak gak yang aku belajar dr pengalaman tu, next time jage2, sape xbawak aku memang nk kena, nampak kemain kejam lg mamat ni. Kalo nk di ikutkan ati, sepatutnya lame dulu dh aku belajar n ikut para2 bos tp di sebabkan ayat "sape la aku kan" sentiasa bermaian dl kepala otak ni, so aku malas nk sibuk2 offer diri nk ikut. Semalam aku terberanikan diri tuk ikut. Kredit tuk Incik Azmie coz offer peluang yg jarang2 dh dpt skg ni, almaklumlah sekrang kan dh gwat.
Semalam di sebabkan terlalu bersemangat, aku g site pakai selipar je. Ish habis kena perli ngan suma org kt site tu. Yela sebelum pergi tu wat2 sibuk, kunun2 la prepare dokumen tuk pg sana, last2 xpasan waktu, tu yg menggelabah, xpakai kasut terus je pg. Bila dh sampai baru perasan, adehh nk wat mcm na, terpaksa la tebalkan muka, tuk para2 bos, jgn marah ye, lain kali xkan berulang lg, saya akan sentiasa pakai kasut.....

So di sebabkan kerja sampai malam, kami terpaksa berbuka kt sana, kt Hotel Prescot, boleh tahan la makan kt sana, kenyangnya xyah ckp, memang yg terbaik skali. Pas makan terpaksa g site tuk tgk keadaan traffic waktu malam, tgk dari dlm keta je, malas nk turun sebab suma dh kenyang....

Bila odway balik ke kL dr klang tu nmpak lak i-city bernyala2, terus xleh tahn n plan ramai2 tuk singgah kejap. Sempat la snap 2 3 gambar. Boleh tahan la tempt tu, org pun leh tahan ramai, mcm2 org ada. Xyah nk cite panjang2 psal i-city ni, tgk je la pic kt bawah ni....
Sengaja mengupload gambar byk, sebab kalo nk taip kt sini pun, mcm banyak sgt merepek lak kang.

2 comments:

Zura said...

huhuhu yola mkin golap la ekau ye...tmpt 2 mmg cntik kn...

fathullahHAKIM said...

huhu..sampai mlm lawat projek tu ha.hehehe

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z