Geng-Geng

Monday, August 2, 2010

ingtkan hitea, rupa-rupanya...

Minggu ni aku pulang ke kampung. Sengaja menghabiskan cuti yg masih ada sambil2 boleh temankan atuk (nenek) di kampung. Secara kebetulan makcik2 n pakcik2 aku belanja Hi-tea kt Hotel Tower Ragency Ipoh. Boleh tahan la makanan kt sana, suma ada, ada satu menu tu, popia vietnam, liat tp sedap. So aku xmelepaskn peluang langsung, suma makanana yg ada aku try. Tapi yang paling mengejutkan aku, makcik2 aku plan tuk wat sambutan besday aku kt ctu yang kebetulan besday aku sehari sebelumnya. Kek dengan lilin sambil dinyanyikan oleh mereka ramai2. Malu aku diwatnya. Kalo kami2 je ada xpa la, ni satu tempt makan kt hotel tu nyanyi, ada quest kt meja blakang siap paggil aku n wish hepy besday...keke siap ada hadiah2, memang terharu sgt2..terima kasih la kepada suma.

Xlupa gak, sebelum cuti bersamaan dengan 30July2010 di ofis, ada gak wat makan2 n sekali tuk wish besday aku. Terima kasih sgt2 kepada suma yang mengingatnya n memnyambut n mengwiskan. Dh mula la merepek. Yg wish kt facebook pun, thanks sgt2 ye, mana yg xsempt nk reply nant akan menyusul, ececee kunun femes sgt la tu, THANKS TO ALL.....

** pic akan di upload kemudian

No comments:

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z