Geng-Geng

Sunday, April 15, 2012

Bergaduh sebab Entri?

Aduh naik pening aku di buatnya. Petang-petang macam ni ada pulak yang buat hal. Nasiblah beliau merupakan kawan aku, kalau di ikutkan hati bersepai dah gigi beliau. Jom tengok apa ceritanya di gamabr yang aku attach skali ini. Tak payah aku nak ceritakan segalanya kt blog aku ni, korang baca je kt gamabr tu.Orang lain baca pun aku rasa menyakitkan hati. Sesape yang duduk di tempat aku, mesti akan rasa nak menyepaikan gigi beliau ini. Nama dan gambar beliau terpaksa aku blur demi menjaga nama baik beliau.


Alamak jangan marah aku ye, sengaja aku buat entri ini khas tuk kawan aku ni. Rajin dia komen n baca blog aku. Beliau ni antara yang selalu ke blog aku, terima kasih ye kawan.

ps : ini entri saje2 mengusik, jangan marah ye..

2 comments:

Anonymous said...

Ita : ahahaha ~ sengal k0 kan dim ~ kat k0men k0 blur plak nama aku tp kat atas tu k0 tak blur lak ~ sama jugak tu ~ tapi aku n0 hal pun ~ kakakakaka :).

Danial I. Marzuki said...

Ita : hahaha terlepas pandang sudah, maafkan sy..keke

Labels

1 2 2009 2010 25 3 82 Vads AFF Suzuki ahad airasia AIz AJL 25 akhirnya Ana antara atas Audit AutoCad Ayoub badminton badmood Ballon d'or bapa baru bas bawah belajar Ben Ashaari bengang berbuka beza birthday blog blogger survey bloglist Blogwalking bola Bola sepak Brem Mall bulatan buli busuk Cameron Highland cemburu cerita Chelsea Cikgu contest cukai cuti cuti raya cuti-cuti Daddy dasyat dia dim dim.sekolah dinner diri sendiri Disember drive driving dslr dulu-dulu edit gambar esok every part of me facebook fakta family farisan friend futsal GA gambar gegar blog haji Hannah Montana Hari Ayah Hari ini Hari raya hilang hitea hujan lebat induksi intiview Ipoh Islam isnin jalan-jalan jam jem Jkr jumaat jumie Jusco kalumpang kanak kapal terbang kawan kawan baik kebakaran kejadian kena kenduri Kepong Kereta Kerja keyboard khamis KL komen korban kursus lapar Latihan Layang-layang lelaki lenka lentang lepak letih lipas luahan luahan hati lucu mahal Main makan makan-makan malam Malaysia mangkuk tingkat marah masalah masjid melaka memandu membazir menang menyampah merdeka Messi mexico Miley Cyrus mimpi MissFyda moody MRR2 nasihat nightmare nolstalgia noltalgia ofis pages panjang papa party pasar malam PD penat pencuri pendapat pengalaman pengorbanan perasaan perempuan persoalan piala piala dunia picnic pilih kasih private puasa public public phone rangkuman raya restoran reunions rumah atok saba sabtu saje-saje sakit salam ramadhan sama SB sebulan sedap sedih segmen selesai semalam sembang seminggu sesak seterika share shift sial sibuk simple site Site Visit Soalan Space speaking subang sukan sungai sungai buloh suprise susah cari syukur tag tahun baru Taman Tanah rata tapak kasut teh tarik teraniaya Terima kasih tgv thomas cup tidak sangka tidur timbal balik tips tmp trouble is a friend tv Tv3 Twilight ucapan Ular update UTM wayang wedding wish world cup WPCM yuna z